Main Janda - cerita lucah melayu
watch sexy videos at nza-vids!
Ceritalucahmelayu.xtgem.com
KumpulanCerita lucah terbaru

CERITA LUCAH  MELAYU
Koleksi Bahan/Cerita/Kisah Lawak, Lucu, Dongeng, Gelihati, Humor, Kelakar, Jenaka
Koleksi cerita lucu berbahasa Melayu



Cerita Seks Menu :


Main Janda

Aku pun terus benamkan batang aku kat dalam cipap Kak Ani. Mula-mula tu rasa sangat ketat jugak, entah apa jamu yang dia makan aku pun tak tahu, lagipun Kak Ani dah kegersangan selama tujuh tahun.

Akhirnya batang aku tujuh inci itupun tenggelam kat dalam cipap Kak Ani. Kak Ani terus mendengus kesedapan sampai terangkat-angkat punggung dia.

“Aarghhh.... ermmm.... ahhh... sedapp Mie....”

Aku main kat situ sampai klimaks dua kali. Kemudian aku minta Kak Ani buat doggie style pulak sebab style ni yang paling aku suka. Kak Ani ikut dan aku pelan-pelan benamkan batang aku kat cipap Kak Ani.

Dua, tiga kali sorong tarik aku terasa Kak Ani dah nak klimaks lagi dah nak masuk empat kali .aku pun dah nak klimaks bersama Kak Ani.

“Arghhh... arghhh... arghhh... ermmm…”

Aku lepaskan air hikmat aku kat dalam cipap Kak Ani dan terasa cipap Kak Ani mengemut-ngemut batang aku, sebab dia pun dah klimaks. Lepas tu aku pun terbaring keletihan tapi batang aku masih terpacak keras. Kak Ani terus kiss aku dia kata aku memang hebat dan best dan ajak aku main lagi lain kali.

Back to posts
Comments:
[2015-01-20] abg mie:

0179783248

[2015-01-20] abg mie:

0279783248

[2014-01-08] Zali:

Khas buat girl's yang 10tahun lebih berusia dari umur saya... Saya tak kisah dgn bentuk badan or paras rupa or status... Yang sudi berkenalan dgn saya n kalau ada keserasian girl tersebut boleh menjadi permaisuri hidup saya... Kalau ada girl's yang 10tahun lebih berusia dari umur saya yang sudi boleh call 0167322571

[2013-12-08] nora gersang :

saper nak rase pantat free call i 0196502258.. phone seks pon buleh.. sms pon buleh...

[2013-11-01] btgtegang:

hi awek2 gersang semua xkira umur.kalo nk rase btg keras,bsr n pjg call @ msj sy 0173550910. sy nk ringan2 saje dlu,pastu kite tgk cmne :)

[2013-08-15] alang:

Batang panjang... Besar.. 010-5299291

[2013-07-19] abg40,ganu:

sapa nk btg msj taw col abg..01116891967..untk awek atau janda area dungun dan tganu.

[2013-07-05] epul jack:

sape nk btg msj i...0123427617

[2013-07-02] lisa:

sangap btg besar jb or kl.


Post a comment

POPULAR STORY !!!
Cerita seks 3 download
Cerita seks 4 download
Cerita seks download

Cikgu lucah Hot!!
Makcik Iza
Foto seksi click here :
15

Total User
3244151<<>>12
||
PARTNER BLOG :
SERILUCAH | CITE LUCAH | CERITA LUCAH MELAYU | CERITA CERITA LUCAH | BOGEL | ABG MELAYU | CERITA DEWASAABG Melayu ||Cerita Cerita Lucah ||
||Mig33||Gambar Bogel||
facebook twitter Hack facebook via handphone Game seks

Ayunia Elfahrez Model Mulus Sexy