Main Janda - cerita lucah melayu
Porn
Ceritalucahmelayu.xtgem.com
KumpulanCerita lucah terbaru

CERITA LUCAH  MELAYU
Koleksi Bahan/Cerita/Kisah Lawak, Lucu, Dongeng, Gelihati, Humor, Kelakar, Jenaka
Koleksi cerita lucu berbahasa Melayu



Daily Updated New Sex Stories

Cerita Seks Menu :


Main Janda

Aku pun terus benamkan batang aku kat dalam cipap Kak Ani. Mula-mula tu rasa sangat ketat jugak, entah apa jamu yang dia makan aku pun tak tahu, lagipun Kak Ani dah kegersangan selama tujuh tahun.

Akhirnya batang aku tujuh inci itupun tenggelam kat dalam cipap Kak Ani. Kak Ani terus mendengus kesedapan sampai terangkat-angkat punggung dia.

“Aarghhh.... ermmm.... ahhh... sedapp Mie....”

Aku main kat situ sampai klimaks dua kali. Kemudian aku minta Kak Ani buat doggie style pulak sebab style ni yang paling aku suka. Kak Ani ikut dan aku pelan-pelan benamkan batang aku kat cipap Kak Ani.

Dua, tiga kali sorong tarik aku terasa Kak Ani dah nak klimaks lagi dah nak masuk empat kali .aku pun dah nak klimaks bersama Kak Ani.

“Arghhh... arghhh... arghhh... ermmm…”

Aku lepaskan air hikmat aku kat dalam cipap Kak Ani dan terasa cipap Kak Ani mengemut-ngemut batang aku, sebab dia pun dah klimaks. Lepas tu aku pun terbaring keletihan tapi batang aku masih terpacak keras. Kak Ani terus kiss aku dia kata aku memang hebat dan best dan ajak aku main lagi lain kali.

Back to posts
Comments:
[2012-02-20] minuzt:

kurang ngacengne kontol ceritanya

[2012-07-07] kml:

ummmm

[2012-07-07] Kml boys:

helppp

[2012-10-02] nyenol jogja:

bila kmu wanita jogja.081392435592.jdi kan aku teman mu

[2012-10-06] abe 0134238377:

nak jilat puki janda tembam giler

[2012-10-21] ijat:

giler

[2011-10-14] jai:

just store

[2012-10-02] Putra:

Nk btg col atau 3g 01117824743

[2012-10-02] boboy:

Call me now.sangap sgt da ni.0139807410

[2012-10-24] Bdah kedah...:

Ada sapa nk coll la 0124178266


Post a comment

POPULAR STORY !!!
Cerita seks 3 download
Cerita seks 4 download
Cerita seks download

Cikgu lucah Hot!!
Makcik Iza
Foto seksi click here :
10

Total User
3196351<<>>251
||
PARTNER BLOG :
SERILUCAH | CITE LUCAH | CERITA LUCAH MELAYU | CERITA CERITA LUCAH | BOGEL | ABG MELAYU | CERITA DEWASAABG Melayu ||Cerita Cerita Lucah ||
||Mig33||Gambar Bogel||
facebook twitter Hack facebook via handphone Game seks

Daily Updated New Sex Stories